Aanbieding bank Giorgetti stofferen
Aanbieding Meubels Giorgetti herstofferen

Aanbieding natuurlijk ook uw design meubels giorgetti herstofferen. WAAROM?

Ook wanneer uw kussens er vaal en versleten uit zien of u uitgekeken bent op het patroon van uw of juist het materiaal van uw bank een interessante optie. Door deze  Aanbieding Meubels Giorgetti herstofferen of te voorzien van nieuwe kussen hoezen krijgen uw kussens een compleet nieuwe uitstraling. en een geheel nieuwe sfeer met Aanbieding Meubels Giorgetti herstofferen het is zelfs milieuvriendelijk en zeer kostenbesparend. Bent u echter op zoek naar een manier om ook uw bank of fauteuil van een verlengt leven te voorzien?

OOK UW BANK OF STOEL NIEUW STOFFEREN HERSTOFFEREN?

Uw bank of stoel is bijvoorbeeld versleten. Dan is deze Aanbieding Meubels Giorgetti herstofferen,( geldig voor alle Giorgetti modellen )  een leuk alternatief voor zowel het behoud van uw heerlijk zittende bank als ook voor het behoud van uw portemonnee 40/50 % goedkoper dan nieuwe bank of stoel aanschaf, plus deze aanbieding extra 10% korting op de stof of leer prijzen Dankzij uw bank budget vriendelijk opnieuw stofferen in een nieuwe stof geeft u uw bank namelijk een nieuw leven en heeft u zelfs nog de optie om een compleet ander patroon of materiaal te kiezen

DOOR ONZE JAREN ERVARING EN VAKKUNDIGHEID IS HET HERSTOFFEREN BIJ ONS IN GOEDE HANDEN.

 Bij de Designmeubelstoffeerders  zijn we namelijk niet alleen heel bekwaam in Aanbieding bank Giorgetti stofferen of het restaureren en herstofferen van uw design modern meubilair,maar ook staan wij garant voor de 100% vakkundig herstofferen van de klassieke merken als, Koekoek,  Cassina, Van Maanen, Raanhuis, Hofstede, Schuitema, B&B Italia, Baan, Te Linteloo,  Knoll, Bench,  Arx Roset, Young, Topvorm.  Bij ons kunt u ook terecht voor onderbouwd advies toegespitst op uw situatie. Al sinds 1994 maken wij klanten blij met hun oude meubilair in een nieuw jasje.

Wat zijn dan voor ons de kosten? 

Doordat de prijs van de stoel bekleden van een meubel afhankelijk is van heel veel factoren, is het niet mogelijk om een standaard prijs te noemen. 

Het stofferen in stof of leer van stoel ong.  75. – 125. euro  fauteuil ong. 350 – 850 euro  bank zal ong 800 – 1250 euro kosten, geheel afhankelijk van de wensen stof of leer kwaliteit en de staat van uw meubelen. Ook een vrijblijvende offerte? U hoort spoedig van ons. direct een offerte 

Tijdelijke extra korting van 10 % op alle stof en leer prijzen.

Interesse? Heeft u interesse in Aanbieding bank Giorgetti stofferen ? Neem dan contact op met de Designmeubelstoffeerders   Bel 026-3119308 of neem contact met ons op per mail of het  contactformulier  op onze website.

Ook zijn wij actief in u regio meer weten? Regio

Bank stofferen    stoelen stofferen   boot kussens stofferen

Project stofferen      Herstofferen    Bank reparatie   Meubel merken