Keymer meubelstoffenKeymer meubelstoffen voor iedere beurs.

Keymer meubelstoffen een goede keuze in kwaliteit stof. groothandel in meubelstoffen die levert aan de vakhandel zoals meubelstoffeerderij waar onder ook designmeubelstoffeerder,  meubelwinkels en interieurzaken, maar ook aan projectinrichters en scheepsstoffeerders.Op onze website vindt u het grootste deel van onze actuele collectie. Meubelstoffen bepalen voor een belangrijk deel de sfeer van het meubel en het interieur. Onze collectie bestaat daarom uit een breed assortiment dessins, in diverse stijlen en kleurstellingen en is dusdanig opgebouwd, dat de stoffen onderling zijn te combineren.

Kwaliteit stof daar staan wij voor.

Uitgangspunt van Keymer en de designmeubelstoffeeder is altijd dat de meubelstof tegemoetkomt aan de wensen ten aanzien van het gebruik, waarbij de verhouding tussen prijs en kwaliteit hoog in het vaandel staat. De inkoop bij hoofdzakelijk Europese weverijen, die voldoen aan strenge Europese milieunormen, garandeert een constante kwaliteit van onze collectie.

Tijdelijke extra korting van 10 % op alle stof en leer prijzen.     

Ook de mogelijkheid naar stof te kijken.

Voor de uitgebreide mogelijkheden en het bekijken van Keymer collectie , zoek een stof naar uw keuze, en plaats dit met het te stofferen model naam en of foto op ons contact formulier en u ontvangt van ons spoedig een vriendelijke prijs begin direct bij  home Stoffen slijten in het gebruik. Dat is niet te voorkomen. De mate waarin dit gebeurt, is echter afhankelijk van verschillende factoren: de kwaliteit van de stof, de kwaliteit en manier van stoffering, de mate van gebruik, de manier waarop de stof wordt gereinigd en onderhouden.

Meer KIM meubelstoffen.

De KIM-informatie garandeert dat meubelstoffen voldoen aan de vereiste basisnormen en geeft de kwaliteit van de stof aan, in de vorm van vijf gebruiksklassen en drie klassen voor lichtechtheid. Aan de hand daarvan kunt u de KEYMER meubelstof kiezen die geschikt is voor het gebruik dat u verwacht

.U wilt wat meer informatie,

Bent u gewoon benieuwd  wat uw herstoffering kost?. Is uw bankstel , fauteuil of stoel aan een nieuwe stoffering , vulling, of reparatie toe ?  Maar wilt u toch eerst alle modellen bekijken? Kijk dan  in het boven blauwe vakje Meubelmerken daar vindt u alle topmerken met een directe mogelijkheid een stof of leer keuze te maken, vul deze direct in het aldaar aanwezig formulier voor een vrijblijvende offerte en uw hoort spoedig van ons.

 Wilt u weten of wij ook in uw Regio actief zijn?

 

Bank stofferen    stoelen stofferen   boot kussens stofferen

Project stofferen      Herstofferen    Bank reparatie   

Kussens  stofferen    Meubelstoffeerder   Designbank stofferen   Design kussens stofferen

.