meubels stofferen.
Kosten meubels herstofferen voor scherpe prijs Designmeubelstoffeerders

Kosten meubels herstofferen

Kosten meubels herstofferen.

Wij kennen het gevoel dat uw meubels, die u al jaren tot tevredenheid gebruikt, toe is aan een nieuw jasje. Als meubelstoffeerder krijgen we dan toch vaak te maken met mensen die het stofferen van meubels te duur vinden. Laten we voorop stellen dat kosten meubels herstofferen een pittig prijskaartje kan hangen.

Maar het is zeker niet duur. In verhouding met de aanschaf van nieuwe banken. U gaat uw inrichting aanpassen en de oude bekleding past niet meer in het nieuwe plaatje. De stoffering is wel echt nonchalant geworden en wellicht is er intussen behoefte aan een stevigere vulling. De designmeubelstoffeerder biedt u de mogelijkheid om in onze meubelstoffeerderij vakkundig en met ervaring uw meubels te laten  herstofferen.

Wat zijn dan voor ons de kosten? 

Is het interessant voor af te weten wat zijn de  prijzen in een meubelzaak. Om vervolgens toch nog eens te overwegen om uw bank te laten stofferen. Doordat de prijs van de stoel bekleden van een meubel afhankelijk is van heel veel factoren, is het niet mogelijk om een standaard prijs te noemen.

Het stofferen direct via onze stoffeerderij en niet via de vakhandel in stof of leer van stoel ong.  €75. – 125.  fauteuil ong. €350 – 850.  bank zal ong €800 – 1250 kosten, geheel afhankelijk van de wensen stof of leer kwaliteit en de staat van uw meubelen. Ook een vrijblijvende offerte? U hoort spoedig van ons. direct een offerte

Tijdelijke extra korting van 10 % op alle stof en leer prijzen.

Nieuwprijs bank gemiddeld € 2600.- kosten meubels herstofferen € 1295.-altijd bepaald de stof of leer keuze de prijs. Hier is direct te zien dat de kosten voor het herstofferen van een bank gemiddeld 40 tot 60% goed koper zijn dan een nieuwe aanschaf. Conclusie herstofferen beslist het overwegen waard. Ook u krijgt gratis een prijs!

U budget voordeel door herstoffering

 Bank budget voorbeeld Bedrag
Nieuw prijs ong. bank € 2.600,00
Uw ong 5j gebruikte bank heeft nog een waarde van ong € 450. €    500,00
Herstofferen als nieuw, met behoud eigen zitcomfort 100% garantie   richtprijs € 1.295,00
Uw budget voordeel is  €2.600. – € 1295.= € 1305. + €450 =€ 1755. is u besparing  t.o.z nieuw aankoop 67.5%  € 1.755,00

Wij stofferen vakkundig met kwaliteit materiaal en prachtige stof en leer soorten

Onze stoffeerders hebben jarenlange ervaring en werken met de beste materialen. Uw meubel wordt met de grootste zorg behandeld. Hoe gaat zo’n herstoffering nu in zijn werk? Om tot het beste resultaat te komen bij herstofferen kijken we naar alle details Is het meubel zo versleten dat alleen opnieuw bekleden niet genoeg is?  Ook in dat geval zijn wij u als meubelstoffeerderij graag van dienst. Oud schuim wordt verwijderd. Na de romp controle, wordt er nieuw schuim aangebracht en volledig opnieuw gestoffeerd. Uiteraard met 100% C.B.M. garantie. Dan zijn Kosten meubels herstofferen een goed idee toch?  zelfs milieuvriendelijk en zeer kostenbesparend 40 tot 50% goedkoper dan een nieuwe aankoop.

Ook worden al jaren vele bekende merk meubels door ons gestoffeerd.

Bent u gewoon benieuwd  wat uw herstoffering kost?. Is uw bankstel , fauteuil of stoel aan een nieuwe stoffering , vulling, of reparatie toe ?  Maar wilt u toch eerst alle modellen bekijken? Kijk dan  in het boven blauwe vakje Meubelmerken daar vindt u alle topmerken met een directe mogelijkheid een stof of leer keuze te maken, vul deze direct in het aldaar aanwezig formulier voor een vrijblijvende offerte en uw hoort spoedig van ons. direct een offerte

Wilt u weten of wij ook in uw Regio actief zijn?

Bank stofferen    stoelen stofferen   boot kussens stofferen

 Project stofferen   Herstofferen    Bank reparatie   Kussens  stofferen    Meubelstoffeerder   Designbank stofferen   Design kussens stofferen

.