Meubels stofferen regio Utrecht
Meubels stofferen regio Utrecht

Meubelstofferen in regio Utrecht.

ONZE FAVORIETEN MEUBELS GINGEN HET LIEFST HET HELE LEVEN MEE. MAAR HELAAS SLIJTAGE.

Slijtage meubelstof/leer is spijtig genoeg onomkoopbaar. Dat je dan niet per se een nieuwe bank, fauteuil of stoel hoeft te kopen is te danken aan het bestaan van  meubels stofferen  En daar zijn we met ons bedrijf designmeubelstoffeerders met de jaren lange ervaring van verschillende merk meubels stofferen uiterst bekwaam in.  Meubels herstofferen onze passie in de regio Utrecht  mede door onze vakmanschap en afwerking. Laat uw versleten en  stoel nieuw stofferen. Prijs uzelf vervolgens rijk met de kennis dat u met het bekleden van uw eetkamerstoel of fauteuil vooral veel geld bespaart.

U budget voordeel door herstoffering

Bank  budget voorbeeld Bedrag
Nieuw prijs ong. bank € 3.145,00
Uw ong 5j gebruikte bank heeft nog een waarde van ong € 500. €    500,00
Herstofferen als nieuw, met behoud eigen zitcomfort 100% garantie   richtprijs € 1.350,00
Uw budget voordeel is  €3145. – € 1350.= € 1795. + €500 =€2295. is u besparing  t.o.z nieuw aankoop 72.95%  € 2.295,00

MOGEN WIJ UW OUDE MEUBELS VAKKUNDIG OPKNAPPEN?

Daarnaast weet u gewoon zeker dat u lekker blijft zitten op een stoel die u gewend was. Zelfs voor kussen hoezen kunt u bij ons in de regio Utrecht terecht. Meubels stofferen,  van de  bekende merken worden dagelijks gestoffeerd, bijv, Leolux , Artifort , Gelderland, Rolf Benz, Gispen, Montis, Label, Vanmaanen, Koekoek, Hofstede, enz,

Tijdelijke extra korting van 10 % op alle stof en leer prijzen.     

UW MEUBELS STOFFEREN IN DE REGIO UTRECHT?

Geniet u ook zo van een goede stoel? Geniet u op zich nog wel van het zit gemak van uw stoel, maar ergert u zich wel aan de slijtage op de stoelen?

Door een goede prijs te betalen voor bank herstofferen v/a € 990. voor uw stoel bekleden v/a € 585. bent u ten eerste geen dief van uw eigen portemonnee, en daarnaast niet van het milieu. Designmeubels voordelig herstofferen Door uw bestaande producten her te gebruiken gaan uw stoelen niet alleen langer mee, maar geeft u uw meubels ook een extra kans.vrijblijvende offerte

Weg met de meubels slijtage.

Niet langer hoeft u op uw versleten meubels te zitten of zelfs deze meubelen de deur uit te doen. Uw stoelen  kunt u door meubels stofferen  zelfs een compleet nieuw ogende stoel terug in huis halen. Dit dankzij onze grote keus aan verschillende materialen en design stoffen.

Over het vervoer hoeft u zich ook niet druk te maken. Bij opdracht halen wij de te stofferen meubels bij u op in Utrecht. Om na een vakkundige stoffering met 100% CBM garantie deze meubels weer op tijd bij u af te leveren.

U wilt wat meer informatie,

Bent u gewoon benieuwd  wat uw herstoffering kost?. Is uw bankstel , fauteuil of stoel aan een nieuwe stoffering , vulling, of reparatie toe ?  Maar wilt u toch eerst alle modellen bekijken? Kijk dan  Meubelmerken daar vindt u alle topmerken met een directe mogelijkheid een stof of leer keuze te maken, vul deze direct offerte in het aldaar aanwezig formulier voor een vrijblijvende offerte en uw hoort spoedig van ons.

Wilt u weten of wij ook in uw Regio actief zijn?

Ook in de regio Deventer  Soest  Nijmegen  Zwolle  Utrecht

Bank stofferen    stoelen stofferen   boot kussens stofferen

Project stofferen      Herstofferen    Bank reparatie  

Kussens  stofferen    Meubelstoffeerder   Designbank stofferen   Design kussens stofferen