Stoffeerderij regio Capelle a/d IJssel voor het stofferen van uw kostbare bezit.

Geeft u uw kostbare bezit een nieuwe kans? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Stoffeerderij regio Capelle a/d Ijssel  . Graag geven wij u persoonlijk advies waarbij met zorg en aandacht gekeken wordt om een maximaal zitcomfort uit uw meubel te halen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de beste materialen.
Naast het stofferen van meubels bekleden wij ook auto’s, campers, caravans en boten. ook stoffeert   Stoffeerderij regio Capelle a/d IJssel  op professionele wijze uw banken, stoelen Fauteuils en loungebanken.

Allround stoffeerderij Designmeubelstoffeerders regio Capelle a/d IJssel.

Voor  particulieren  herstofferen en renoveren wij diverse soorten zitmeubelen, boot-, caravan en loungebankkussens of uw bed-achterwand.

Voor de  zakelijke sector is  stoffeerderij  een begrip op het gebied van stofferen en herbekleden van al uw kantoor- en  horecameubilair.

Wij stofferen in principe alles.

Wanneer u zich afvraagt of het herstofferen  bij   Stoffeerderij   een aantrekkelijk alternatief is! in plaats van het aanschaffen van nieuw meubilair, is het antwoord een volmondig ja. Het opnieuw stofferen  van kwaliteitsmeubels is financieel een aantrekkelijke optie, zowel voor particulieren  als voor de zakelijke markt . U kunt ervan uitgaan dat de kosten voor herstofferen  ca. 40 tot 60% bedragen vergeleken met de aankoop van nieuw meubilair. En het resultaat doet beslist niet onder voor nieuw! Ervaren, allround vaklieden werken met zorg en aandacht aan uw opdracht.Daarmee verkrijgt u een grote mate van zekerheid, dat alles ook op de enig juiste manier wordt afgewerkt.vrijblijvende offerte

Ook onderhoud is belangrijk voor uw gestoffeerde design meubels.

Het advies bij de stofkeuze en de tips voor het onderhoud behoren tot de vanzelfsprekende service. Evenals onze garantie. Wij   Stoffeerderij regio Capelle a/d IJssel  doen altijd ons best uw meubelen binnen 7 dagen weer bij u in Capelle a/d IJssel af te leveren. Zodat u weer genieten van uw vertrouwde zit meubel. Uw goede, degelijke zitmeubel moet immers ook na herstoffering minstens even waardevol zijn als toen het nieuw was

U wilt wat meer informatie,

Bent u gewoon benieuwd  wat uw herstoffering kost?. Is uw bankstel , fauteuil of stoel aan een nieuwe stoffering , vulling, of reparatie toe ?  Maar wilt u toch eerst alle modellen bekijken? Kijk dan  Meubelmerken daar vindt u alle topmerken met een directe mogelijkheid een stof of leer keuze te maken, vul deze direct offerte in het aldaar aanwezig formulier voor een vrijblijvende offerte en uw hoort spoedig van ons.

Wilt u weten of wij ook in uw Regio actief zijn?

Bank stofferen    stoelen stofferen   boot kussens stofferen

Project stofferen      Herstofferen    Bank reparatie   

Kussens  stofferen    Meubelstoffeerder   Designbank stofferen   Design kussens stofferen