Voorjaar starttijd voor nieuwe bank stoffering

Voorjaar starttijd voor nieuwe bank stoffering

Voorjaar starttijd voor nieuwe bank stoffering

Voorjaar starttijd voor een nieuwe bank stoffering om het voorjaars gevoel in huis te halen. De dagen worden langer en er zijn weer vaker mooie zonnige dagen. Dit zorgt voor voorjaarskriebels bij veel mensen. Heerlijk het huis opfrissen met een herstoffering van u altijd goed zittende zitbank maar toch! door de jaren versleten en vale stof, die echt niet meer bij u en interieur past. Haal lichte en vrolijke kleuren in huis en combineer buiten met binnen. Zo kunt u deze lente optimaal genieten van uw vernieuwde bank stoffering.

Tijdelijke extra korting van 10 % op alle stof en leer prijzen.

Kleine aanpassingen van uw bank en interieur in natuurlijke kleuren maken het geheel lente klaar.

Deze lente is om natuurlijke kleuren te gebruiken. Trend hierbij zijn zacht, stoer, natuurlijk, en warm. Vele tinten en mogelijkheden die uw nieuwe bank stoffering het juiste persoonlijkheids gevoel kunnen geven. Voor een prettige voorjaars gevoel. Maak uw interieur persoonlijk door verschillende meubels bij elkaar te zoeken. Juist de combinatie zorgt voor een uniek interieur. Frisse natuurlijke kleuren zoals donkergroen, grijsblauw en donkerblauw zijn naast de aardetinten helemaal in om uw interieur af te stylen.

Voorjaars kussens maken de bank stoffering compleet

Leuk idee! uw zitmeubels  een lentelook geven door aan gepaste sierkussens op uw bank te leggen. Het gebruik van lichte kleur sierkussens met een opvallende detail, zoals enkele knopen, een sierdesign, strepen in het midden geven een leuk effect zeker bij effen bekleding. Ook een sierkussens stofferen in een andere stof kan net even het verschil maken, zo krijgt de bank gestoffeerd een totale make up. Zo kunnen alle opnieuw bekleden sierkussens prima bijdragen tot een goed te combineren met de kleur van de woonaccessoires. Zo krijgt u een geheel in uw interieur welke woonstijl u ook heeft.

Ook nieuwsgierig naar een gratis advies, wij helpen u graag.